Wegens uitbreiding van onze logistieke organisatie zijn wij op zoek naar een:

 

                                Jr. Transportplanner (fulltime)    

 

BSB wordt gekenmerkt door een informele werksfeer, no-nonsense mentaliteit, flexibiliteit en teamgeest. BSB groeit en professionaliseert in sneltreinvaart. 

 

De functie:

Wij zoeken een pro-actieve collega met gevoel voor logistieke planning en efficiëntie. Het is prettig als je al verstand hebt van het plannen van transport, maar we kunnen het je ook leren! Je vindt het een uitdaging om de wagens zo efficiënt mogelijk in te zetten. Je bent dagelijks bezig met het plannen van de ritten, het administratief voorbereiden van de ritten (d.m.w. vrachtdocumentatie), het regelen van de juiste exportdocumenten en het afstemmen met de afdeling Expeditie. Je bent verantwoordelijk voor het contact met de chauffeurs en de klanten over alle zaken die te maken hebben met de ritplanning. Kortom jij bent samen met je directe collega's verantwoordelijk voor het feit of wij een lekker speciaal biertje in de winkel kunnen kopen of dat het schap misschien toch leeg is omdat de bevoorrading niet op tijd geleverd is! Aanvullend zal het voorkomen dat je collega's van aangrenzende logistieke processen moet ondersteunen c.q. vervangen bij afwezigheid.  

 

Wij zoeken iemand met:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de transport of logistieke sector;
 • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting (Ben je in de afrondende fase van je opleiding of net je diploma op zak? Wij nodigen je van harte uit te solliciteren!);
 • Ervaring in het werken met een rittenplanningssysteem;
 • Goede kennis van MS Office;
 • Kennis van Microsoft Dynamics is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;

Verder ben jij analytisch en continue alert op verbeteringen in het logistieke proces. Je bent stressbestendig, want als jij onrustig bent werkt dat door op de expeditie en onze chauffeurs. Daarom is het ook belangrijk dat je een goede teamspirit hebt en een motiverende factor in ons team bent. Tot slot ben je flexibel in werkzaamheden en in staat snel te schakelen als dat nodig is. 

 

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ADV dagen, online leeromgeving met meer dan 100 gratis cursussen;
 • Voldoende uitdaging en ontwikkeling;
 • Een enthousiast team van collega's met passie voor hun werk;
 • Ruimte voor eigen inbreng.

 

Informatie en reactie:

Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV, voor 15 augustus 2020, per mail naar de afdeling HR, emailadres: personeelszaken@bsb.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie neem dan contact via 076- 751 2051.